2023 Yılının Dekorasyon Trendleri

 

Dekorasyon trendleri söz konusu olduğunda duvar boyaları dikkat çekici bir öneme sahiptir. Hem iç hem de dış cephe boyaları mekana farklı bir derinlik kazandırmasıyla öne çıkar. Tasarım anlayışınıza, odanızın aydınlatma koşullarına ya da vermek istediğiniz mesaja göre şekillendirebileceğiniz duvarlarla alanlarınızda büyük farklılıklar yaratabilirsiniz. Bununla beraber nasıl bir dekorasyon yapılması gerektiği hakkında ilhama ihtiyacınız varsa 2023 dekorasyon trendleri ve fikirlerini inceleyerek konu hakkında daha detaylı bir şekilde bilgi edinebilirsiniz.

 

Sahip olduğunuz alana daha fazla stil, konfor ve canlılık katmak istiyorsanız DYO markasının boyalarıyla istediğiniz etkiyi pratik bir şekilde yakalayabilirsiniz. İç ve dış cephe ürünlerinin yanı sıra ahşap bakım ürünleri, vernikler, ahşap ve metal boyaları ya da hobi boyası gibi malzemelerle de hayalinizdeki görünümü kolaylıkla elde edebilirsiniz. DYO’nun Hobilux gibi özel hobi boyası serileriyle iç mekanlarınız için objeleri trendlere uygun bir şekilde boyayabilir, duvarlarınızla kontrast oluşturacak parçalar oluşturabilirsiniz.

 

Hobi boyaları su bazlı olduğu için herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilecek bir yapıya sahip olmasıyla dikkat çeker. Ahşap, metal, plastik, mermer, cam ya da taş fark etmeksizin her yüzeyde kullanabileceğiniz Hobilux boyalarıyla evlerinizi trendlere uygun bir şekilde kişiselleştirebilirsiniz. Ayrıca 2023 dekorasyon trendleri hem minimalist hem de maksimalistlere hitap edecek seçenekler içerdiği için herkesin aradığı stili zorlanmadan bulmasını mümkün hale getirir. Mekanlarınıza uyum sağlayabilecek boyalarla evlerinize huzur katabilir, trendleri takip ederek evlerinizi daha dikkat çekici hale getirebilirsiniz.

İç Mekanlarda 2023 Yılının Dekorasyon Trendleri

Duvarlar, iç mekan dekorasyonunda oldukça kritik bir öneme sahiptir. Odanın genel havasını kendi başına etkileyen duvarların özenli bir şekilde boyanması gerekir. Hayalinizdeki mutfağa, oturma odasına, salona ya da yatak odasına doğru boyaları kullanarak kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Hardal, krem ya da erik tonlarını kullanarak odalarınızın daha rahat bir görünüm kazanmasını sağlayabilirsiniz.

 

2023 dekorasyon trendleri içinde doğada bulunan renkler huzur verici etkisiyle dikkatleri üzerinde toplar. Natürel tonlar, iç mekanlarınızın daha sakin ve rahatlatıcı bir havaya bürünmesine yardımcı olur. Kahverengi, mavi ve yeşil gibi renkler iç mekanlarda rahatlatıcı bir etki yaratmak isteyen kişilerin göz atması gereken seçeneklerdir.

 

 

Duvarlarınızı trendlere uyum sağlayacak biçimde üretilen boyalarla boyadıktan sonra hobi malzemelerinizi Hobilux serisiyle renklendirebilir, iç mekanlarınızda istediğiniz etkiyi kolaylıkla yaratabilirsiniz. Ayrıca iç mekanlarda yansıma efektine sahip olan iç cephe boyaları da farklı bir görünüm kazanmak isteyenler için iyi bir seçenektir. 2023 yılı dekorasyon trendleri içinde reflekte özelliğe sahip olan duvarlar dikkat çeker. Işığın yansımasına, bakış açınıza ya da zemin rengine göre farklı tonlara kavuşan boyalar, iç mekanların daha canlı hale gelmesine yardımcı olur.

 

Yansıma efektinin yanı sıra sedef pigmentlere sahip olan boyalar da ambiyansı tamamen değiştirir. DYO’nun senkron sedef etkili boyaları yatak odalarından oturma odalarına kadar her yerde kullanılabilmesiyle iç mekanların istenilen görünüme kavuşmasını kolaylaştırır. Ev ya da işyeri fark etmeksizin her yerde kullanabileceğiniz trend boyalara DYO’dan ulaşabilir, iç mekanlarınıza dilediğiniz etkiyi kazandırabilirsiniz.

Dış Mekanlarda 2023 Yılının Dekorasyon Trendleri

2023 dekorasyon trendleri sadece iç mekanlarla sınırlı değildir. Dış cephenin yanı sıra veranda ya da balkon gibi alanlarda da yenilikçi bir stil anlayışı benimseyebilirsiniz. İç mekanlarda olduğu gibi dış mekanlarda da toprak benzeri doğadan ilham alan tonlar öne çıkar. Bununla beraber dış mekanlarda koyu tonlar da dikkat çeker.

Müstakil bir evde oturuyorsanız ve yeşillik dolu bir bahçeniz varsa 2023 yılı trendlerine göre kontrast oluşturmak için dış cephede koyu tonlar tercih edebilirsiniz. Bununla beraber kırık beyaz, açık gri ya da yumuşak mavi tonları da 2023 dış cephe dekorasyon trendleri içinde önemli bir yere sahiptir. Balkon ya da veranda duvarlarına modern ve çağdaş bir görünüm kazandıran soğuk alt tonlar, her tarzla uyum sağlamasıyla dikkatleri üzerinde toplar.

 

 

DYO’nun dış cephe boyaları renk solmalarına karşı yüksek dayanıklılık sunduğu için güneş alan yerlerde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir yapıdadır. Ayrıca yalıtım ürünleriyle beraber dış cephe boyalarını kullandığınızda dış mekanlarınızı kolaylıkla daha sağlam hale getirebilirsiniz. Teknotex gibi yağmur suyuyla beraber kendini temizleyen boyaları kullanarak dış cephelerinizin her an parlak kalmasını sağlayabilirsiniz.

 

Trendleri yakından takip ederek kendine has bir şekilde yeniden tanımlayan DYO sayesinde hem iç hem de dış mekanlarınızda hayalinizdeki görünümü zorlanmadan elde edebilir, şık ve etkileyici bir ambiyans oluşturabilirsiniz.

 

Bilgilendirme: Bu içerikte kullanılan görseller tamamen referans ve fikir amaçlıdır. 

Tüm renkler, ekran rengi / ışığı ve çözünürlüğe bağlı olarak orijinaline göre değişiklik gösterebilir. Nihai seçim ve en doğru sonuç için size en yakın satış noktamızı ziyaret ederek basılı kartelamızı incelemenizi tavsiye ederiz.

İçerikte geçen renk ya da ürün önerileri ile ilgili destek almak için birbilenesorun.com.tr web sitemiz üzerinden ücretsiz danışmanlık alabilirsiniz. 

Renkli günler dileriz.